Voor hulp en advies

0251 - 247233

Kommen

Kommen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Kommen kopen bij Plastimed: duurzaamheid en gebruiksgemak

Als je op zoek bent naar kommen voor in de zorg, dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Onze kommen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn speciaal ontworpen voor de zorgsector. Ze zijn ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg.

Praktische en veelzijdige kommen voor de zorgsector

Onze kommen zijn niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het serveren van voedsel, het opvangen van vloeistoffen of als wasteil. Onze kommen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende zorgtoepassingen. Zorgprofessionals en afdelingen zoals de verpleging, operatiekamer en spoedeisende hulp maken gebruik van onze kommen vanwege hun veelzijdigheid en kwaliteit.

Aanvullende informatie over onze kommen en gerelateerde producten

Naast onze kommen hebben wij ook andere zorggerelateerde producten in ons assortiment, zoals hygiëne pulp, bedpannen, slipper pans en trays. Onze kommen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals RVS en kunststof, en zijn eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn ze vaatwasmachinebestendig en kunnen ze tegen hoge temperaturen. Zo blijven onze kommen jarenlang in goede staat en zijn ze hygiënisch in gebruik.

Bestel jouw kommen bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig online kommen bestellen. Je hebt keuze uit verschillende maten, kleuren en vormen. Onze website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces is snel en eenvoudig. Bestel vandaag nog en ontvang jouw kommen binnen enkele dagen bij jou thuis of op het werk. Bij Plastimed staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop.