Voor hulp en advies

0251 - 247233

Contactgel

Contactgel snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 19 resultaten

De voordelen van contactgel voor medisch gebruik bij Plastimed

Op zoek naar een hoogwaardige contactgel voor medisch gebruik? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. Onze contactgel is speciaal ontwikkeld om medische onderzoeken en ingrepen soepeler te laten verlopen. Het is een essentieel product voor diverse medische professionals en afdelingen.

Hoe werkt contactgel en waarvoor wordt het gebruikt?

Contactgel is een vloeibare substantie die wordt gebruikt om de geleiding van elektrische signalen te verbeteren. Het wordt voornamelijk gebruikt bij medische ingrepen die elektroden vereisen, zoals echografie, ECG, EEG en EMG. Het zorgt voor een betere overdracht van elektrische signalen tussen de huid en de elektrode, waardoor de resultaten van de medische onderzoeken nauwkeuriger zijn.

Welke zorg professionals en afdelingen gebruiken contactgel?

Contactgel is een belangrijk product voor verschillende zorgprofessionals en afdelingen, waaronder radiologen, cardiologen, neurologen, gynaecologen en verloskundigen. Het wordt ook gebruikt in ziekenhuizen, medische klinieken, privépraktijken en thuiszorginstellingen.

Contactgel en alles voor de verloskunde

Bij Plastimed bieden we contactgel in verschillende verpakkingen en formaten aan, zodat het aan de behoeften van onze klanten kan voldoen. We hebben ook andere medische verbruiksmaterialen en benodigdheden in ons assortiment, waaronder speculums, glijmiddelen en desinfectans. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Bestel jouw contactgel eenvoudig online bij Plastimed

Wil je jouw contactgel snel en eenvoudig bestellen? Bij Plastimed kun je gemakkelijk en veilig online bestellen. We bieden snelle levering en een uitstekende klantenservice. Bestel nu en profiteer van onze scherpe prijzen en hoogwaardige producten.