Voor hulp en advies

0251 - 247233

Tongspatels

Ben je op zoek naar tongspatels van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Tongspatels worden gebruikt om de mondholte van patiënten te onderzoeken en medische ingrepen uit te voeren. Onze tongspatels zijn gemaakt van duurzaam hout en verkrijgbaar in verschillende maten.

Tongspatels voor iedere zorgprofessional

Tongspatels zijn onmisbaar voor elke zorgprofessional, of je nu werkt als tandarts, KNO-arts, huisarts of verpleegkundige. Ze worden gebruikt om de mond van de patiënt te onderzoeken, medicijnen toe te dienen en om de tong opzij te houden bij bijvoorbeeld het plaatsen van een tube. Tongspatels worden veel gebruikt door tandartsen, KNO-artsen, huisartsen en andere medische professionals. Het is een eenvoudig instrument dat snel en gemakkelijk kan worden gebruikt om de mond te onderzoeken of ingrepen uit te voeren. Het gebruik van tongspatels is vooral handig bij patiënten die niet goed in staat zijn om hun mond open te houden. Bij Plastimed vind je tongspatels in verschillende maten en vormen, zodat je altijd de juiste spatel bij de hand hebt voor de juiste ingreep.

Meer dan alleen tongspatels

Naast tongspatels biedt Plastimed een breed scala aan medische instrumenten en benodigdheden. Denk hierbij aan KNO instrumenten zoals keelspiegels en oorspuiten, maar ook neusspeculum en andere instrumenten voor verschillende medische toepassingen. Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een effectieve behandeling van je patiënten. Bovendien zijn onze producten van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd.

Bestel jouw tongspatels online bij Plastimed

Wil je jouw praktijk, kliniek of ziekenhuis voorzien van de beste tongspatels? Bij Plastimed bestel je snel en gemakkelijk online. Onze website is gemakkelijk te gebruiken en biedt een overzichtelijk assortiment van medische instrumenten en hulpmiddelen. We streven naar een snelle levering van al onze producten, zodat jij altijd de juiste instrumenten bij de hand hebt. Bestel nu bij Plastimed en ervaar onze uitstekende service en kwaliteit!