Voor hulp en advies

0251 - 247233

Polstellers

Polstellers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Polstellers: nauwkeurige meting voor medische professionals

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om de pols van je patiënten te meten? Dan zijn polstellers een uitstekende keuze. Polstellers zijn medische instrumenten die worden gebruikt om de hartslag en het hartritme van een patiënt te meten door de pols te voelen. Bij Plastimed kun je deze polstellers eenvoudig bestellen.

Werking van polstellers

Polstellers worden gebruikt om de hartslag en het hartritme van een patiënt te meten. Dit gebeurt door de pols van de patiënt te voelen met behulp van de polsteller. Het instrument bestaat uit een veermechanisme dat de trillingen van de pols registreert en omzet in een aantal slagen per minuut. Het meten van de pols is belangrijk voor medische professionals om de gezondheidstoestand van de patiënt te kunnen monitoren. Polstellers worden voornamelijk gebruikt door huisartsen, verpleegkundigen en andere medische professionals die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten.

Polstellers en andere medische verbruiksmaterialen

Polstellers zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Bij Plastimed kun je kiezen uit verschillende merken en modellen van polstellers. Daarnaast bieden wij ook andere medische instrumenten en apparatuur aan, zoals nierbekkens, huidstansen en curettes. Bij Plastimed kun je erop vertrouwen dat je altijd kwalitatief hoogwaardige medische producten ontvangt.

Bestel je polstellers online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel je polstellers bestellen. Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, dus je kunt altijd terecht voor je medische producten. Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je kunt bij ons veilig betalen via iDEAL, creditcard of bankoverschrijving. Bij vragen of opmerkingen over onze producten of service, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Kortom, bestel je polstellers vandaag nog bij Plastimed!