Voor hulp en advies

0251 - 247233

Glijmiddel

In de verloskunde en gynaecologie wordt glijmiddel gebruikt voor een eenvoudige plaatsing van instrumenten en voor onderzoek en touchers. Bij Plastimed bestel je gemakkelijk en snel hoogwaardig glijmiddel voor professioneel gebruik van kwalitatieve merken zoals Optilube.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Verbruiksmateriaal voor gynaecologisch onderzoek

Glijmiddel wordt veel toegepast bij gynaecologisch onderzoek, omdat het vaginaal onderzoek vergemakkelijkt en comfortabeler maakt. Daarnaast resulteert het gebruik van glijmiddel in goede echobeelden en is het onder meer geschikt voor soa-onderzoek. Veel van het glijmiddel in het assortiment van Plastimed is op waterbasis en vrij van antisepticum. De glijmiddelen bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, waardoor ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid en geen jeukend of branderig gevoel geven na het onderzoek. De pH-waarde van het glijmiddel is optimaal aangepast aan de vaginale pH-waardes.

Glijmiddel in zakjes

Het glijmiddel is verpakt in losse zakjes, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid hebt voor een onderzoek. Het steriele glijmiddel kan ook eenvoudig worden meegenomen. Bestel direct glijmiddel voor professioneel gebruik in de webshop van Plastimed en profiteer van een scherpe prijs en snelle verzending van jouw bestelling. Neem ook een kijkje bij ander verbruiksmateriaal voor de verloskunde.