Voor hulp en advies

0251 - 247233

Keukenrollen

Keukenrollen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Keukenrollen voor medisch gebruik: Bestel hoogwaardige hygiënische keukenrollen bij Plastimed

Ontdek de hoogwaardige keukenrollen voor medisch gebruik die beschikbaar zijn bij Plastimed. Onze keukenrollen zijn speciaal ontworpen om optimale hygiëne te bieden in medische omgevingen. Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, tandartspraktijk, kliniek of andere medische faciliteit, onze keukenrollen zijn essentiële producten om een schone en veilige omgeving te waarborgen.

Hygiënische en veelzijdige keukenrollen

Onze keukenrollen zijn ontworpen om hygiëne te bevorderen en een breed scala aan toepassingen mogelijk te maken in medische omgevingen. Ze zijn ideaal voor het snel en efficiënt opruimen van vloeistoffen, het schoonmaken van oppervlakken en het drogen van handen. Zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen, tandartsen, laboratoriumtechnici en schoonmaakpersoneel, maken veelvuldig gebruik van onze keukenrollen om een optimale hygiëne te handhaven en besmettingsrisico’s te minimaliseren.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast keukenrollen biedt Plastimed een breed scala aan aanvullende producten die bijdragen aan een optimale hygiëne en veiligheid in medische omgevingen. We begrijpen dat een complete set van hygiëneproducten van groot belang is. Daarom bieden we ook autoclaven, afzuigsystemen, doseerpompjes, producten voor huiddesinfectie, hygiëne pulp, instrumentenreinigers, handreinigers en meer. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dragen bij aan een hygiënische werkomgeving en een veilige patiëntenzorg.

Bestel eenvoudig online bij Plastimed

Bij Plastimed streven we ernaar om het bestelproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Via onze gebruiksvriendelijke online winkel kun je eenvoudig de gewenste keukenrollen en aanverwante hygiëneproducten selecteren, bestellen en direct online kopen. Met slechts een paar klikken kun je de gewenste items aan jouw winkelwagen toevoegen en de bestelling plaatsen. Plastimed zorgt voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je jouw hygiënische keukenrollen en andere benodigdheden snel kunt ontvangen. Bestel vandaag nog jouw hoogwaardige keukenrollen voor medisch gebruik bij Plastimed en ervaar de uitstekende kwaliteit en service die wij bieden.