Voor hulp en advies

0251 - 247233

Poetsrollen

Poetsrollen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Poetsrollen bestellen bij Plastimed: handig en hygiënisch

Ben je op zoek naar hygiënische en praktische poetsrollen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Poetsrollen zijn onmisbaar in diverse sectoren, zoals de horeca, zorg en industrie. Met onze poetsrollen kun je gemakkelijk en snel oppervlakten schoonmaken en hygiënisch houden.

Poetsrollen: een onmisbaar product voor diverse sectoren

Poetsrollen zijn ideaal voor verschillende sectoren en afdelingen. In de zorg worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor het schoonmaken van instrumenten en het desinfecteren van oppervlakten. In de horeca zijn poetsrollen handig voor het snel afnemen van tafels en het schoonmaken van keukenapparatuur. In de industrie worden poetsrollen gebruikt voor het opruimen van olie, vet en andere vloeistoffen. Onze poetsrollen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen voor een hygiënische werkomgeving.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Onze poetsrollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld poetsrollen voor op een dispenser en losse poetsrollen. Daarnaast bieden wij ook andere hygiëneproducten aan, zoals papieren handdoeken, toiletpapier en medisch verbruiksmateriaal. Heb je ook behoefte aan bijvoorbeeld pH papier of onderzoeksbankpapier? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres!

Gemakkelijk en snel poetsrollen bestellen bij Plastimed

Wil je poetsrollen bestellen? Dan kun je dit gemakkelijk en snel doen via onze webshop. Bij Plastimed kun je 24/7 terecht om jouw bestelling te plaatsen. Wij bieden een ruim assortiment aan poetsrollen en andere hygiëneproducten tegen scherpe prijzen. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel dus snel en gemakkelijk jouw poetsrollen online bij Plastimed!

Filteren

Aantal stuks