Voor hulp en advies

0251 - 247233

Toiletpapier

Ons assortiment toiletpapier bestaat uit een selectie van verschillende afmetingen en zijn geschikt voor diverse papier dispensers die in ziekenhuizen, klinieken en praktijkruimtes aanwezig zijn. Bij Plastimed vind je zowel toiletpapier voor TORK dispensers als alternatieve opties.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Toiletpapier bestellen bij Plastimed: een hygiënische en noodzakelijke oplossing

Niemand kan zonder toiletpapier en het is dan ook een product dat dagelijks veel gebruikt wordt. Het is van groot belang dat toiletpapier hygiënisch en zacht is en dat het zijn functie goed vervult. Bij Plastimed kun je terecht voor kwalitatief toiletpapier dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

De werking van toiletpapier: essentieel voor dagelijkse hygiëne

Toiletpapier is een papieren product dat gebruikt wordt voor persoonlijke hygiëne na een bezoek aan het toilet. Het is gemaakt van zacht papier dat niet scheurt of uit elkaar valt wanneer het in contact komt met vocht. Toiletpapier is geschikt voor alle leeftijden en is een essentieel product in de dagelijkse persoonlijke verzorging. Niet alleen particulieren, maar ook zorgprofessionals en afdelingen zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen maken gebruik van toiletpapier vanwege de hygiënische en zachte eigenschappen.

Toiletpapier en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je toiletpapier bestellen in verschillende varianten, zoals in losse rollen of per pak. Naast toiletpapier bieden wij ook andere hygiënische papieren producten aan, zoals medisch verbruiksmateriaal, papieren handdoeken en poetsrollen. Ook kun je bij ons terecht voor gerelateerde producten zoals ph papier en onderzoekbankpapier. Zo kun je in één keer al jouw benodigde papieren producten bestellen bij Plastimed en ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Toiletpapier bestellen bij Plastimed: makkelijk, snel en voordelig

Bij Plastimed kun je toiletpapier gemakkelijk en snel online bestellen. In onze webshop vind je ons volledige assortiment toiletpapier en andere gerelateerde producten. Bestel eenvoudig en veilig vanuit je eigen huis of kantoor en profiteer van onze scherpe prijzen. Dankzij onze snelle levering heb je het toiletpapier binnen no-time in huis. Plastimed staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en een uitgebreid assortiment medisch verbruiksmateriaal.