Voor hulp en advies

0251 - 247233

Papierrollen

Papierrollen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 32 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige papierrollen voor in jouw praktijk of zorginstelling

Bij Plastimed ben je aan het juiste adres! In deze tekst leggen we uit waarvoor onze papierrollen gebruikt worden en waarom ze een onmisbaar onderdeel zijn van jouw medische praktijk.

Gebruik en werking van papierrollen

Papierrollen zijn een essentieel onderdeel van iedere medische praktijk. Ze worden gebruikt voor het hygiënisch afdekken van behandelbanken, stoelen en andere meubels en oppervlakten in de praktijk. Ook worden papierrollen gebruikt voor het droogmaken van handen na het wassen en voor het reinigen van instrumenten. Het gebruik van papierrollen draagt bij aan een schone en hygiënische omgeving in de praktijk, wat van groot belang is voor de gezondheid van patiënten en medewerkers.

Zorgprofessionals en afdelingen die papierrollen gebruiken

Papierrollen worden veel gebruikt in de gezondheidszorg en medische sector. Denk hierbij aan huisartspraktijken, tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en ziekenhuizen. Maar ook in andere sectoren, zoals de horeca en schoonheidsindustrie, worden papierrollen veelvuldig gebruikt.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast papierrollen biedt Plastimed een breed assortiment aan medisch verbruiksmateriaal en andere hygiënische producten. Zo kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld poetsrollen, toiletpapier en pH papier. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste hygiëne-eisen.

Bestellen van papierrollen bij Plastimed

Wil je papierrollen bestellen voor jouw praktijk of zorginstelling? Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel online bestellen. Zo heb je jouw bestelling binnen no-time in huis. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service! Bij Plastimed ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. Bekijk ons ruime assortiment en plaats vandaag nog jouw bestelling!