Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Papierwaren > Onderzoeksbankpapier

Onderzoeksbankpapier

Onderzoeksbankpapier snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 19 resultaten

Ontdek het gemak van onderzoeksbankpapier bij Plastimed

Als zorgprofessional weet je hoe belangrijk het is om een hygiënische omgeving te creëren voor patiënten. Onderzoeksbankpapier is daarbij onmisbaar. Dit papier wordt gebruikt om onderzoeksbanken en behandeltafels te beschermen tegen vuil en vocht tijdens onderzoeken en behandelingen.

Waarvoor wordt onderzoeksbankpapier gebruikt?

Onderzoeksbankpapier wordt gebruikt in verschillende afdelingen binnen de zorg, zoals huisartspraktijken, tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en ziekenhuizen. Het is geschikt voor gebruik op onderzoeksbanken, behandeltafels en andere oppervlakken waarop patiënten plaatsnemen. Het papier is zacht en comfortabel voor de patiënt en kan gemakkelijk worden vervangen na elke behandeling. Daarnaast biedt het papier een hygiënische oplossing, omdat het vocht en vuil absorbeert en verspreiding van bacteriën tegengaat.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed vind je onderzoeksbankpapier in verschillende maten en kwaliteiten, zodat je altijd een product kunt kiezen dat past bij jouw behoeften en budget. Naast onderzoeksbankpapier bieden wij ook andere medische verbruiksartikelen, medisch meubilair en hygiëneproducten aan. Denk hierbij aan poetsrollen, desinfectiemiddelen en handschoenen. Ook kun je bij ons terecht voor pH-papier, waarmee je de zuurgraad van vloeistoffen kunt meten.

Bestel gemakkelijk en snel bij Plastimed

Wil je onderzoeksbankpapier bestellen? Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Wij bieden een breed assortiment aan medische verbruiksartikelen en hygiëneproducten, die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Bestellingen worden snel en veilig geleverd, zodat je altijd kunt rekenen op een goede service. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van Plastimed.