Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Papierwaren > Papieren handdoeken

Papieren handdoeken

Papieren handdoeken snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Papieren handdoeken bestellen bij Plastimed: een hygiënische oplossing voor diverse toepassingen

Ben je op zoek naar een hygiënische manier om je handen te drogen, of om oppervlaktes schoon te maken in bijvoorbeeld de zorgsector? Dan zijn papieren handdoeken een uitstekende keuze. Bij Plastimed kun je deze handige producten eenvoudig bestellen, zodat je altijd voldoende voorraad hebt.

De werking van papieren handdoeken: ideaal voor diverse toepassingen

Papieren handdoeken zijn gemaakt van zacht, absorberend papier en zijn daardoor ideaal voor het drogen van de handen na het wassen. Ook kunnen ze gebruikt worden om oppervlaktes schoon te maken in bijvoorbeeld de zorgsector, waar hygiëne van groot belang is. Papieren handdoeken zijn dan ook onmisbaar in onder andere ziekenhuizen, tandartspraktijken en verzorgingshuizen.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen papieren handdoeken bestellen, maar ook andere medische verbruiksproducten, zoals papierrollen en poetsrollen. Bovendien bieden we ook pH-papier aan, dat gebruikt kan worden om de zuurgraad van een oplossing te meten. Zo kun je bij ons terecht voor een breed scala aan producten die bijdragen aan een hygiënische werkomgeving.

Bestel jouw papieren handdoeken eenvoudig bij Plastimed

Wil je papieren handdoeken bestellen voor jouw zorginstelling, tandartspraktijk of andere werkomgeving? Bij Plastimed kun je deze eenvoudig online bestellen en worden ze snel geleverd. Zo ben je altijd voorzien van voldoende hygiënische handdoeken en kun je zorgeloos aan het werk. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en goede service.