Voor hulp en advies

0251 - 247233

Servetten

Servetten snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Servetten in de zorg: hygiënisch en praktisch

Op zoek naar een hygiënische en praktische oplossing voor het schoonmaken van handen, oppervlakken en apparatuur in de zorg? Dan zijn servetten een uitstekende keuze. Servetten zijn kleine, zachte en absorberende doekjes die gebruikt kunnen worden voor het afvegen van vuil en vocht. Ze zijn ideaal voor zorginstellingen en afdelingen waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken en verzorgingshuizen.

Voor wie zijn servetten in de zorg geschikt?

Servetten zijn geschikt voor zowel zorgprofessionals als patiënten. Zorgprofessionals kunnen servetten gebruiken voor het reinigen van handen en oppervlakken, terwijl patiënten servetten kunnen gebruiken om bijvoorbeeld het gezicht af te vegen. Daarnaast zijn servetten ook geschikt voor gebruik in onderzoeks- en laboratoriumomgevingen waar het belangrijk is om contaminatie te voorkomen. Denk hierbij aan het gebruik van pH-papier om de zuurgraad te meten of het gebruik van medisch papier voor het opvangen van lichaamsvloeistoffen.

Praktisch gebruik van servetten in de zorg

In de zorgsector is hygiëne van het grootste belang. Servetten bieden daarom uitkomst doordat ze eenmalig te gebruiken zijn en gemakkelijk weg te gooien zijn na gebruik. Zorgprofessionals van verschillende afdelingen, zoals verpleegafdelingen, operatiekamers en tandartspraktijken, maken gebruik van servetten. Bovendien zijn servetten erg handig in situaties waarin het gebruik van andere reinigingsmiddelen niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij patiënten met een gevoelige huid of in gebieden waar geen water of zeep beschikbaar is.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je kiezen uit verschillende soorten servetten die geschikt zijn voor de zorg. Zo zijn er bijvoorbeeld servetten verkrijgbaar met extra absorberend vermogen of met een speciale textuur voor extra grip.

Naast servetten biedt Plastimed ook andere medische verbruiksmaterialen aan, zoals medisch papier, papieren handdoeken en poetsrollen. Medisch papier is ideaal voor het afvegen van instrumenten en oppervlakken, terwijl poetsrollen handig zijn voor het schoonmaken van grotere oppervlakken. Ook ph papier, waarmee de zuurgraad van vloeistoffen kan worden gemeten, behoort tot het assortiment van Plastimed. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de eisen die in de zorgsector worden gesteld.

Bestel jouw servetten eenvoudig bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel online jouw servetten bestellen. Dankzij het ruime assortiment en de snelle levering hoef je nooit zonder te zitten. Bestel jouw servetten vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service.