Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Fixatiepleisters

Fixatiepleisters

Fixatiepleisters snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 29 resultaten

Fixatiepleisters voor een stevige en comfortabele fixatie

Fixatiepleisters worden gebruikt om verband of medische hulpmiddelen op hun plaats te houden. Deze pleisters zijn ontworpen om te voorkomen dat het verband verschuift of losraakt, waardoor het herstelproces wordt bevorderd.

Waarvoor worden fixatiepleisters gebruikt?

Fixatiepleisters zijn een onmisbaar hulpmiddel in de medische sector en worden veel gebruikt in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstellingen. Deze pleisters worden onder andere gebruikt voor de fixatie van infusen, katheters, verband, spalken en andere medische hulpmiddelen. Fixatiepleisters zijn er in verschillende afmetingen, zodat ze perfect aansluiten bij de grootte van het hulpmiddel dat gefixeerd moet worden.

Meer dan alleen fixatiepleisters

Naast fixatiepleisters biedt Plastimed ook een breed scala aan verbandmiddelen, pleisters, bandages en gazen. Zo hebben we bijvoorbeeld zelfklevende, elastische fixatiewindsels die een stevige fixatie bieden en eenvoudig op maat te knippen zijn. Ook hebben we absorberende en niet-absorberende gazen, ideaal voor het afdekken van wonden en bescherming tegen infecties.

Bestel nu eenvoudig online bij Plastimed

Het bestellen van fixatiepleisters en andere medische benodigdheden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Plastimed kun je snel en gemakkelijk online bestellen, zonder gedoe en tegen scherpe prijzen. Onze producten worden snel geleverd, zodat je altijd de benodigde hulpmiddelen bij de hand hebt. Bestel nu en ervaar het gemak van online bestellen bij Plastimed!