Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Infuuspleisters

Infuuspleisters

Infuuspleisters zijn speciaal gemaakt voor het fixeren en steriel afplakken van ingebrachte infuusnaalden. De meeste infuuspleisters bestaan uit een sterk klevende en flexibele fixatiepleister in combinatie met een transparante folie. Soms zijn de infuuspleisters voorzien van een wondkussentje dat de insteekopening bedekt en een inkeping heeft voor de infuuslijn. Bij Plastimed bestel je gemakkelijk en snel infuuspleisters en andere verbandmiddelen.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 16 resultaten

Toepassingen van infuuspleisters

Je gebruikt infuuspleisters om de insteekplaatsen van het infuus en poortsysteemnaalden te bedekken. Ook zijn deze pleisters geschikt om de canule of katheter te fixeren. De transparante folie zorgt ervoor dat de arts of het verplegend personeel de dagelijkse inspectie eenvoudig uit kan voeren, zonder dat het verband dagelijks verwisseld hoeft te worden. Infuuspleisters zijn gemakkelijk aan te brengen, huidvriendelijk, waterdamp- en zuurstofdoorlatend en water- en bacterieafstotend.

Infuuspleisters online kopen

In de webshop van Plastimed bestel je eenvoudig infuuspleisters van de beste merken. Je hebt onder meer de keuze uit infuuspleisters van BD en S&N. Er zijn diverse uitvoeringen en formaten om uit te kiezen, zodat je altijd de geschikte infuuspleisters vindt voor de benodigde toepassingen. Plaats je bestelling in de online shop.