Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Hechtpleisters

Hechtpleisters

Hechtpleisters worden gebruikt om kleine verwondingen te hechten en beschermen. Pleisters en tape rollen zijn onmisbaar in iedere verbanddoos.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 86 resultaten wordt getoond

Hechtpleisters en tape rollen

Hechtpleisters worden gebruikt om kleine verwondingen te verbinden. De pleister is elastisch maar biedt genoeg stevigheid om bijvoorbeeld handen, voeten, knieën, ellebogen en soortgelijke bewegende lichaamsdelen te hechten en beschermen. Deze soort pleister is een essentieel onderdeel van iedere verbanddoos en de EHBO-verzorgingsset.

Voor professioneel gebruik en voor thuis

In het uitgebreide assortiment van Plastimed vind je diverse soorten pleisters voor zowel de huisartsenpost en spoedeisende hulp als voor de verbanddoos thuis. Zo zijn er onder meer hechtpleisters beschikbaar voor de fixatie van wondverbanden op verbandtechnisch moeilijke plekken. De hechtpleister wordt vaak gebruikt wanneer een snee scherpe wondranden heeft. Dit type pleister brengt de wondranden bij elkaar en bespoedigt zo het genezingsproces. Reinig de handen goed voor gebruik.

Hoogwaardige kwaliteit pleisters

Alle producten in het assortiment van Plastimed zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik door particulieren én professionals. Zo zijn er hechtpleisters van polyethyleenfolie, viscoseweefsel met een zinkoxide-rubberen kleefmassa en pleisters van celluloseacetaat. Je hebt de keuze uit hechtpleisters van diverse bekende merken, waaronder 3M en BSN.

Plaats direct jouw bestelling bij Plastimed en profiteer van een snelle levering en gratis bezorging vanaf €150,00 excl. btw