Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Kleefpleisters

Kleefpleisters

Kleefpleisters hebben tal van toepassingsmogelijkheden. Dit type pleister valt globaal gezien te verdelen in twee soorten: de hechtpleister en de wondpleister. Kleefpleisters zijn essentiële items voor thuis, op het werk, in verpleeghuizen, praktijken en klinieken. Bij Plastimed vind je een ruim assortiment kleefpleisters van hoogwaardige merken.

Filters

Enig resultaat

Verschillende soorten kleefpleisters

Hechtpleisters worden gebruikt om de wondranden van kleine verwondingen bij elkaar te houden en te hechten zonder hechtdraad. Dit type pleisters zijn, samen met tape rollen, onmisbaar in iedere verbanddoos. Fixatiepleisters zijn geschikt om verbanden mee vast te plakken. Wondpleisters bestaan uit een strip voorzien van een stevige plaklaag voor het afdekken van een wond. Wondpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Door een wond af te dekken voorkom je dat er ziekteverwekkers in terecht kunnen komen. Daarnaast zorgt de pleister ervoor dat de wond vochtig blijft. Dit vergroot de kans dat de wond netjes geneest en er geen litteken achterblijft. Er zijn kleefpleisters op rol, waar je zelf eenvoudig de benodigde lengte kan afknippen, of grote eilandpleisters.

Kleefpleisters online bestellen

Bestel kleefpleisters van kwaliteitsmerken als Snögg in de online shop van Plastimed. Plaats de gewenste artikelen in je winkelmandje, reken af en profiteer van snelle levering.

Filteren