Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Wondpleisters

Wondpleisters

Raakt de huid door een verwonding beschadigd, dan kunnen vuil en bacteriën ontsteking veroorzaken. Wondpleisters beschermen de huid tegen vuil en bacteriën van buitenaf en vormt een afwerende laag tegen vocht. De verwonding blijft met behulp van een wondpleister hygiënisch afgedekt, zodat de wond kan herstellen.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 110 resultaten wordt getoond

Wondpleisters voor spoedig herstel

Wond pleisters beschermen de huid tegen vuil en bacteriën van buitenaf. Ook vormt de pleister een afwerende laag tegen vocht. Doordat je de verwonding hygiënisch afdekt, kan de wond goed herstellen. Bij Plastimed heb je de keuze uit hoogwaardige wondpleisters en wondspray voor thuis en in de praktijk.

Wondpleisters bij huidbeschadiging

In huis loop je bijvoorbeeld bij het klussen, tuinieren of koken zo een wondje op. Ook de kinderen komen soms met een schaafwondje thuis van het buitenspelen. In het verpleeghuis, op de huisartsenpraktijk of in het ziekenhuis zijn goede wondpleisters natuurlijk ook onmisbaar. Om de wond te beschermen en ervoor te zorgen dat deze niet infecteert, moet je het wondje zo snel mogelijk afdekken. Met hoogwaardige wondpleisters in huis bescherm je de huid tegen vuil, bacteriën en vocht. Bij Plastimed koop je eenvoudig wondpleisters in verschillende soorten en maten.

Wond pleisters van de hoogste kwaliteit

In het assortiment van Plastimed vind je enkel pleisters van de hoogste kwaliteit. Naast wond pleisters shop je ook eilandpleisters, hechtpleisters en infuuspleisters van gerenommeerde merken als BSN Medical, 3M Cavilon en NOBA Rudavlies. Wees goed voorbereid op iedere situatie en plaats direct je bestelling bij Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
Steriel