Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Injectiepleisters

Injectiepleisters

Injectiepleisters worden gebruikt na bloedafnames, infusies of injecties. Dit type pleister is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van prikwonden. Je hebt de keuze uit injectiepleisters voor verschillende huidtypes. Bekijk direct het uitgebreide assortiment van Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 3 resultaten

Verschillende soorten injectiepleisters

Er zijn diverse soorten injectiepleisters om uit te kiezen. Zo vind je altijd een geschikte pleister voor de situatie en de huid van de patiënt. Injectiepleisters zijn voorgesneden of hebben een ronde vorm. Met deze pleister bedek je in een handomdraai de prikwond. Doorgaans worden de injectiepleisters geleverd in een praktische dispenserbox, zodat je ze gemakkelijk aanbrengt na bijvoorbeeld de verwijdering van een infuus. Er zijn ook injectiepleisters voor de gevoelige huid. Deze injectiepleisters zijn hypoallergeen ter voorkoming van huidirritaties. Voor patiënten met een latexallergie gaat de voorkeur uit naar latexvrije injectiepleisters. Moet de wond beschermd worden tegen vocht? Kies dan voor waterdichte injectiepleisters.

Injectiepleisters online bestellen

Plastimed heeft een uitgebreid assortiment injectiepleisters van verschillende bekende merken. Hartmann en L&R maken onder meer injectiepleisteres op rol voor de gevoelige huid. Ook andere pleisters en verbandmiddelen, waaronder wondpleisters, gazen en buisverband, bestel je eenvoudig en snel online bij Plastimed. Plaats je bestelling in de webshop.