Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Brandwonden

Brandwonden

Bij brandwonden is het essentieel om direct te handelen. Bij Plastimed bestel je de beste verbandmiddelen voor brandwonden voor in de EHBO doos. Deze komen zowel thuis, op kantoor als op je praktijk of in medische instellingen van pas.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Pleisters en gaas voor brandwonden

Voordat een brandwond wordt verbonden, moet hij eerst worden gekoeld. Hiervoor zijn speciale pleisters verkrijgbaar, die voorzien zijn van een aluminium laagje op het wondkussen. Dit voorkomt dat de pleister aan de wond gaat kleven en daarnaast gaat de aluminiumlaag infecties tegen. De wond blijft steeds vochtig, wat korstvorming voorkomt en zorgt voor een betere wondgenezing en een kleinere kans op littekenvorming. Is er sprake van een open wond of een blaar? Dek deze dan het beste af met een gaasje en een steriel verband.

Alles voor brandwonden

Plastimed beschikt over een uitgebreid assortiment aan EHBO- producten en verbandmiddelen. Zo ben je altijd voorbereid op noodsituaties. Of je nu huisarts bent, in een verzorgingshuis werkt of op zoek bent naar hoogwaardige producten voor brandwonden voor thuis in de verbanddoos: bij Plastimed vind je waar je naar op zoek bent.