Voor hulp en advies

0251 - 247233

Audiometers

Om het gehoorvermogen van patiënten te meten maak je gebruik van audiometers. Met deze diagnostische apparaten kun je ook gehoortests uitvoeren. De audiometer wordt veel gebruikt in de KNO-praktijk en sommige huisartsen gebruiken audiometers ook in hun praktijk. Bestel jouw audiometers bij Plastimed en profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Verschillende soorten audiometers

Afhankelijk van het type audiometer dat je uitzoekt, gebruik je dit apparaat voor toonaudiometrie of spraakaudiometrie. Bij toonaudiometrie laat je patiënten specifieke tonen horen op een steeds hoger volume. Zo bepaal je de frequentieafhankelijke gehoorgevoeligheid. Deze test is bedoeld als screening of als diagnostische test en je kunt er dan ook een geavanceerde of een eenvoudigere audiometer voor gebruiken. Speciaal voor kinderen zijn er audiometers die op speelse wijze het gehoor testen. In sommige gevallen kan ook het verstaan van de spraak bij het kind gecontroleerd worden via een gehoortest.

Audiometers online bestellen

Audiometers voor bij jou in de praktijk of op de afdeling koop je eenvoudig online bij Plastimed. In de online shop bekijk je op je gemak het ruime assortiment diagnostische instrumenten. Plaats je bestelling en profiteer van een razendsnelle levering.

Filteren