Voor hulp en advies

0251 - 247233

Pipetten

Pipetten snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Bestel eenvoudig pipetten bij Plastimed

Ben je op zoek naar pipetten voor in jouw laboratorium of medische praktijk? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Pipetten zijn onmisbaar in de medische wereld en worden gebruikt voor het nauwkeurig afmeten en overbrengen van vloeistoffen. In deze tekst vertellen we je meer over de werking en het gebruik van pipetten, welke zorg professionals en afdelingen er gebruik van maken en hoe je deze eenvoudig kunt bestellen bij Plastimed.

Hoe werkt een pipet en waarvoor wordt het gebruikt?

Een pipet is een smalle, langwerpige buis waarmee je nauwkeurig vloeistoffen kunt afmeten en overbrengen. Door middel van een rubberen bal of een pompje wordt de vloeistof opgezogen en vervolgens in een andere container gedruppeld. Pipetten worden veelvuldig gebruikt in laboratoria en medische praktijken, maar ook in de cosmetica- en voedingsmiddelenindustrie. Er zijn verschillende soorten pipetten verkrijgbaar, waaronder de glazen pipet, plastic pipet en automatische pipet.

Welke zorg professionals en afdelingen maken gebruik van pipetten?

Pipetten worden veelvuldig gebruikt door zorg professionals en afdelingen in de medische wereld, zoals ziekenhuizen, huisartspraktijken, apotheken en laboratoria. Denk hierbij aan artsen, verpleegkundigen, farmaceuten, biologen en microbiologen. Pipetten zijn onmisbaar bij het uitvoeren van diverse testen en onderzoeken, zoals bloedonderzoek, bacteriologisch onderzoek en celkweek.

Aanvullende informatie over het bestellen van pipetten

Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan pipetten, van glazen pipetten tot automatische pipetten. Naast pipetten kun je bij ons ook terecht voor diverse gerelateerde producten, zoals labapparatuur, centrifuges, dataloggers, dekglaasjes en medicijnbekers. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven de €50,- profiteer je van gratis verzending. Wil je advies op maat of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Bestel pipetten snel en makkelijk bij Plastimed

Wil je pipetten bestellen voor jouw medische praktijk of laboratorium? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment aan pipetten en gerelateerde producten vind je altijd wat je zoekt. Bestel snel en eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Filteren