Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage > Handdoekverwarmers

Handdoekverwarmers

Handdoekverwarmers worden veel gebruikt in massage- en schoonheidssalons. Met een handdoekverwarmer maak je kompresdoeken eenvoudig warm en blijven ze op temperatuur. Zo liggen de weldadige warme kompresdoeken al klaar tijdens de behandeling. Je bestelt handdoekverwarmers eenvoudig online bij Plastimed.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Handdoekverwarmers voor in jouw salon

Met handdoekverwarmers is het niet langer nodig om kompresdoeken te verwarmen met warm water en ze uit te knijpen. Je schakelt de handdoekverwarmers in en dan kunnen ze doorgaans de hele dag aan blijven staan. Vul ze in de loop van de dag bij met nieuwe kompressen. Het uv-licht in de verwarmer zorgt ervoor dat de kompressen hygiënisch en schoon blijven. De handdoeken worden door dit licht gesteriliseerd. Handdoekverwarmers bieden dus heel veel werkgemak en je klanten vinden het warmtekompres heerlijk aanvoelen. Handdoekverwarmers zijn compact van formaat, zodat je eenvoudig een plekje voor ze vindt in de salon.

Professionele handdoekverwarmers bestellen

Ben jij op zoek naar een professionele handdoekverwarmer voor in jouw schoonheidssalon? Plaats dan je bestelling bij Plastimed. Naast handdoekverwarmers heb je een ruime keuze uit andere hoogwaardige verzorgingsproducten, waaronder massageolie en massagerollers. Leg je klanten in de watten en kies voor de hoogste kwaliteit.

Filteren