Voor hulp en advies

0251 - 247233

Oognaalden

Met oognaalden of chirurgische hechtnaalden wordt de hechting van een wond uitgevoerd. Het hechtdraad trek je gemakkelijk door het oog via het indrukken van de V-keping met de gespannen draad. Plastimed beschikt over oognaalden van hoge kwaliteit, zodat de hechting zo goed mogelijk verloopt. Bestel direct de gewenste oognaalden in de webshop.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Oognaalden in verschillende soorten en maten

Oognaalden zijn herbruikbare naalden die over gaten, oftewel ‘ogen’ beschikken. Het hechtdraad wordt afzonderlijk van de oognaald geleverd. Dit heeft als belangrijk voordeel dat iedere combinatie van naald en draad gemaakt kan worden voor het hechten van de wond. Oog- en hechtnaalden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zoals 1/4 cirkel, 1/2 cirkel, 3/8 cirkel, rechtdoor of half gebogen. Let hier goed op bij het bestellen.

Oognaalden bestellen bij Plastimed

Niet alleen voor oognaalden ben je bij Plastimed aan het juiste adres. In de webshop zijn ook allerlei andere soorten naalden verkrijgbaar. Zo neem je met naalden voor bloedafname bloed af bij een patiënt, helpen spinaalnaalden bij een injectie in het ruggenmerg en injecteer je allerlei vloeistoffen met de injectienaalden van Plastimed. Bestel de gewenste medische artikelen in de webshop.

Filteren