Voor hulp en advies

0251 - 247233

ECG Plakkers

Voor het maken van een ECG (hartfilmpje) worden elektroden met ECG plakkers op het lichaam geplakt. Standaard worden de plakkers op de polsen, enkels en borst geplakt. Vervolgens worden de elektronen met het ECG-apparaat verbonden, dat de elektrische activiteit van het hart overzichtelijk weergeeft in een grafiek. ECG plakkers en andere medische benodigdheden bestel je eenvoudig en snel bij Plastimed.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

ECG plakkers van hoge kwaliteit

ECG plakkers moeten een goed signaal geven. Bij Plastimed vind je daarom alleen ECG benodigdheden van de beste kwaliteit, voor een zo betrouwbaar mogelijke uitslag. Gebruik deze in combinatie met betrouwbare ECG gel. Dit helpt om de interpretatie van de ECG goed duidelijk te maken. Regelmatig wordt bij patiënten een ECG afgenomen, bijvoorbeeld bij een vermoeden van angina pectoris of bradycardie. Ook voor het vastleggen van een ritmestoornis is het maken van een ECG essentieel.

ECG producten online shoppen

Via Plastimed koop je ECG benodigdheden zoals ECG gel, ECG monitoren en ECG elektroden en nog veel meer praktische producten voor jouw praktijk of OK eenvoudig en snel online. Op één centrale plek vind je alles wat je nodig hebt als medisch professional.

Filteren