Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Medisch apparatuur » ECG » ECG Monitor

ECG Monitor

Met een ECG (elektrocardiogram) wordt een hartfilmpje gemaakt, waarop de elektrische activiteit geregistreerd wordt en de ECG monitor brengt het filmpje in beeld. Het hart trekt samen onder invloed van elektrische prikkels. Specifieke zenuwcellen in het hart zorgen ervoor dat deze prikkels worden opgewekt.  Bij Plastimed vind je een uitgebreid assortiment aan ECGbenodigdheden, waaronder een ECG monitor, ECG gel en ECG elektroden.

It seems we can't find what you're looking for.

ECG voor de praktijk of thuis

Een ECG-monitor meet en registreert jouw hartslag en ritme en geeft deze informatie in een golfachtig patroon weer. Deze monitoren worden onder meer gebruikt in ziekenhuizen en op de huisartsenpraktijk, maar er zijn ook steeds vaker ECG monitoren voor thuis verkrijgbaar. ECG-monitors voor thuisgebruik kunnen je helpen om het hartritme en de hartfrequentie te volgen. Sommige kunnen daarnaast andere vitale functies meten, zoals je bloeddruk. Heb je een hartaandoening, bijvoorbeeld atriale fibrillatie, dan kan het belangrijk zijn om je eigen hartritme bij te houden.

ECG benodigdheden bestellen

Bestel ECG-producten, zoals een scherpe monitor, rechtstreeks in de shop van Plastimed. De monitors geven een nauwkeurige meting van het hartritme en de hartfrequentie en kunnen tot wel twaalf contactpunten op het lichaam hebben voor het meest betrouwbare resultaat.

Filteren