Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage > Tijgerbalsem

Tijgerbalsem

Als je last hebt van pijnlijke en stijve spieren, dan kan tijgerbalsem een effectieve oplossing zijn. In deze tekst leg ik uit wat tijgerbalsem is en hoe je het kunt bestellen bij Plastimed.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Wat is tijgerbalsem en waarvoor wordt het gebruikt?

Tijgerbalsem is een pijnstillende balsem die wordt gemaakt van een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder menthol, kamfer en kruidnagelolie. Deze ingrediënten zorgen voor een verkoelend en verwarmend effect op de huid, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de spieren ontspannen. Tijgerbalsem wordt veel gebruikt door sporters en mensen met spierpijn of gewrichtspijn, maar ook bijvoorbeeld bij hoofdpijn of verkoudheid.

Voor welke doelgroepen is tijgerbalsem geschikt?

Tijgerbalsem is geschikt voor een breed publiek en wordt veel gebruikt door sporters, masseurs en fysiotherapeuten. Ook mensen die last hebben van rugpijn, nekpijn, gewrichtspijn of spierpijn kunnen baat hebben bij het gebruik van tijgerbalsem. Het is belangrijk om tijgerbalsem niet te gebruiken bij open wonden of beschadigde huid.

Gerelateerde producten en aanvullende informatie

Naast tijgerbalsem biedt Plastimed ook andere producten op het gebied van sportverzorging, huidverzorging en massage. Zo kun je bijvoorbeeld ook massagebalsem, Aloë Vera gel en andere verzorgingsproducten bestellen. Het is belangrijk om tijgerbalsem alleen te gebruiken volgens de aanwijzingen op de verpakking en niet te gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Bestel tijgerbalsem eenvoudig online bij Plastimed

Wil je tijgerbalsem bestellen? Dat kan eenvoudig via de website van Plastimed. Je vindt hier een ruim assortiment aan tijgerbalsem en andere verzorgingsproducten. Het bestellen gaat snel en eenvoudig en je kunt altijd rekenen op een snelle levering. Plastimed is dé specialist op het gebied van medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten en staat garant voor de beste kwaliteit en service.

Filteren