Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Voetverzorging > Nagelbeugels

Nagelbeugels

Nagelbeugels worden ingezet bij ingegroeide nagels of nagels die dreigen in te groeien. Ook bij tunnelvormige nagels kan een nagelbeugel de oplossing bieden. Met nagelbeugels corrigeer je de stand van de nagel. Bij Plastimed koop je eenvoudig en snel nagelbeugels van hoge kwaliteit.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Nagelbeugels van chirurgisch staal

Nagelbeugels worden gebruikt door podotherapeuten en medische pedicures. De beugel werkt vergelijkbaar met een beugel voor de tanden. Een draadje van chirurgisch staal controleert de vorm van de nagel. Dit draadje wordt achter beide zijden van de nagel gehaakt en op spanning gebracht. Hierdoor wordt de nagel geforceerd om in de gewenste richting te groeien. De druk op de nagel verdwijnt onmiddellijk na het plaatsen van een nagelbeugel, waardoor dit een zeer effectief hulpmiddel is. Het dragen van een nagelbeugel is pijnloos en je hebt er dus geen last van. Doorgaans wordt er om de zes weken weer nieuwe spanning op de beugel gezet. De genezing gebeurt hierdoor geleidelijk.

Nagelbeugels online kopen

In het ruime assortiment van Plastimed vind je nagelbeugels van de hoogste kwaliteit. Bestel direct nagelbeugels en andere producten voor voetverzorging in de online shop.

Filteren