Voor hulp en advies

0251 - 247233

Keelspiegels

Keelspiegels worden gebruikt door KNO-artsen om de stembanden te bekijken. Zo kun je met een keelspiegel bijvoorbeeld zien of de stembanden goed bewegen en kunnen de ingang van de slokdarm en het strottenklepje worden gecontroleerd. Bekijk op je gemak het ruime assortiment KNO-instrumenten van Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 10 resultaten

Keelspiegels voor KNO-artsen

Bij het keelspiegelen doet de patiënt de mond zo ver mogelijk open en steekt hij of zij de tong zo ver mogelijk uit. Vervolgens brengt de KNO arts het verwarmde spiegeltje in de keel. Door de kleine afmeting van het spiegeltje kan de patiënt gewoon door blijven ademen. Het onderzoek duurt slechts enkele minuten en geeft onder meer inzicht in de werking van de stembanden, de staat van het strottenklepje en de ingang van de slokdarm. Ook is het mogelijk om de beweeglijkheid van de stembanden te testen. Keelspiegels zijn er in verschillende formaten, van 8 tot 24 mm.

Keelspiegels online bestellen

Bij Plastimed plaats je eenvoudig je bestelling voor keelspiegels en andere praktische instrumenten voor bij jou op de afdeling, zoals oorspuiten en oorspecula. Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, veilige betaalmethoden en een razendsnelle verzending van je bestelling.