Voor hulp en advies

0251 - 247233

Bepanthen

Er zijn verschillende beschermende Bepanthen zalven en crèmes voor de verzorging van ieder type huid. Van babyzalf tot zalf voor de rijpere huid of de behandeling van verschillende soorten huidproblemen: bij Plastimed vind je altijd waar je naar op zoek bent.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Bepanthen crème bij huidproblemen

Bij huidproblemen als huiduitslag, eczeem, een droge huid en luieruitslag kan je Bepanthen gebruiken om je huid te ondersteunen en te verzorgen. Ook na het zetten van een tatoeage of bij huidbeschadigingen door vallen, stoten of verbranden is Bepanthenzalf een geschikt product om de huid mee te behandelen. De zalf of crème vult de natuurlijke huidvetten aan en zorgt ervoor dat er een beschermend laagje over de huid komt te liggen zonder de huid af te dekken. Dit ondersteunt het natuurlijk genezend vermogen van je huid.

Beschermende zalven van Bepanthen kopen

Plastimed heeft Bepanthen voor diverse soorten huidaandoeningen in het assortiment. Heeft je kindje last van luieruitslag en ben je op zoek naar een fijne crème? Of heb je een gevoelige huid of last van eczeem? Neem direct een kijkje bij het aanbod en kies voor jouw ideale oplossing op het gebied van huidverzorging.

Filteren