Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > EHBO uitrusting > Mitella's

Mitella's

Een mitella wordt ingezet als ondersteuning van een overbelaste, ontwrichte of verstuikte schouder, pols of arm en helpt bij het stabiliseren van genoemde lichaamsdelen na een verwonding of operatie. Mitella’s zijn universeel draagbaar en daarmee geschikt voor ondersteuning na diverse medische behandelingen. Bestel snel en gemakkelijk mitella’s bij Plastimed.

Mitella’s kopen bij Plastimed: alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar een mitella om een blessure of verwonding aan je arm te ondersteunen en te beschermen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. In deze tekst leggen we je uit waar mitella’s voor dienen en waarom je ze bij ons zou moeten bestellen.

Waarvoor dienen mitella’s?

Mitella’s zijn driehoekige doeken die om je nek worden gehangen om je arm te ondersteunen en te immobiliseren. Ze worden gebruikt om blessures en verwondingen aan de schouder, arm of pols te behandelen. Door het dragen van een mitella wordt je arm ondersteund en beschermd, waardoor het herstelproces wordt bevorderd en je pijn vermindert.

Voor wie zijn mitella’s geschikt?

Mitella’s worden gebruikt door verschillende zorgprofessionals en afdelingen, waaronder ziekenhuizen, fysiotherapeuten en EHBO-posten. Ook voor particulieren zijn ze ideaal bij het oplopen van een blessure tijdens sportactiviteiten, of als eerste hulp in geval van een ongeval.

Windsels, zwachtels en andere verbandmiddelen

Naast mitella’s biedt Plastimed een breed assortiment aan andere verbandmiddelen en EHBO-producten, zoals windsels & zwachtels en verbandtrommels. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor professioneel gebruik in de zorg of voor thuisgebruik.

Bestel nu jouw Mitella’s bij Plastimed

Het bestellen van mitella’s bij Plastimed is eenvoudig, snel en betrouwbaar. Via onze webshop kun je gemakkelijk het gewenste product bestellen en veilig afrekenen. Bovendien bieden we snelle levering, dus je hebt je bestelling binnen de kortste keren in huis. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Plastimed en bestel nu jouw mitella’s online.