Voor hulp en advies

0251 - 247233

Dustcovers

Dustcovers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Bescherm je medische apparatuur met dustcovers van Plastimed

Als zorgprofessional ben je dagelijks bezig met het verzorgen van patiënten. Het is dan ook belangrijk dat de medische apparatuur die je gebruikt, goed beschermd wordt. Dit kan met behulp van dustcovers van Plastimed.

Hoe werken dustcovers en waarvoor worden ze gebruikt?

Dustcovers zijn plastic hoezen die je over medische apparatuur kunt plaatsen. Deze hoezen beschermen de apparatuur tegen stof, vuil en vocht. Hierdoor gaat de apparatuur langer mee en blijft het betrouwbaar in gebruik. Dustcovers worden onder andere gebruikt in ziekenhuizen, tandartspraktijken en bij thuiszorgorganisaties.

Welke zorgprofessionals en afdelingen maken gebruik van dustcovers?

Dustcovers zijn geschikt voor een breed scala aan medische apparatuur, zoals echo-apparaten, bloeddrukmeters, spirometers en ECG-apparatuur. Hierdoor worden dustcovers gebruikt op verschillende afdelingen, waaronder de radiologie, cardiologie en longfunctie. Maar ook tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en ambulancediensten maken gebruik van dustcovers.

Aanvullende informatie over dustcovers

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor dustcovers, maar ook voor andere producten op het gebied van hygiëne en sterilisatie. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor sterilisatierollen, indicatortape en ultrasoonreinigers. Daarnaast is demiwater bij ons verkrijgbaar voor het vullen van ultrasoonreinigers.

Bestel je dustcovers eenvoudig en snel online bij Plastimed

Het bestellen van dustcovers bij Plastimed is eenvoudig en snel. Op onze website kun je het gewenste aantal dustcovers selecteren en direct bestellen. Zo ben je verzekerd van de beste bescherming voor jouw medische apparatuur. En bestel je voor 16:00 uur, dan worden de dustcovers dezelfde dag nog verzonden. Bestel daarom vandaag nog jouw dustcovers online bij Plastimed.

Filteren