Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Injectiemateriaal » Naalden » Acupunctuurnaalden

Acupunctuurnaalden

Acupunctuurnaalden worden gebruikt bij een acupunctuurbehandeling, ook wel dry needling genoemd. De diversiteit aan acupunctuurnaalden biedt een ruime keuze uit verschillende naaldlengtes en diameters,met of zonder coating, en zijn ze verkrijgbaar met koperen of plastic greep. Afhankelijk van het type acupunctuurbehandeling; klassieke lichaamsacupunctuur, ooracupunctuur of moxibustie bieden wij een breed assortiment voor verscheidene behandelingen. Bestel direct acupunctuurnaalden bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond

Acupunctuur naalden van de hoogste kwaliteit

Met acupunctuur naalden kun je gericht bepaalde punten op het lichaam triggeren om zo diverse aandoeningen te behandelen. In de webshop van Plastimed koop je kwalitatief hoogwaardige acupunctuur naalden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk het uitgebreide assortiment acupunctuur artikelen voor alles wat je nodig hebt in jouw praktijk.

Acupunctuurbehandeling met acupunctuurnaalden

Een acupunctuurbehandeling richt zich op de energiestromen in het lichaam en heeft een preventieve werking. Veel mensen hebben last van vage klachten of pijntjes. Acupunctuur kan daar goed bij helpen. Na een acupunctuurbehandeling voelen de meeste mensen zich een stuk beter en energieker. Vóór de behandeling vindt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek plaats om tot een diagnose te komen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Doorgaans bestaat het behandelproces uit vijf tot tien behandelingen, verspreid over een periode van een paar maanden. Tijdens een behandeling worden doorgaans tussen de 5 en 20 kleine acupunctuurnaalden geplaatst. De naalden blijven een kwartier tot halfuur zitten en worden licht bewogen door de behandelaar om zo het gewenste effect te bereiken.

Acupunctuurnaalden kopen

Er zijn verschillende vormen van acupunctuur. De bekendste vorm is de behandeling met dunne acupunctuurnaalden. Deze zijn er in verschillende lengtes en breedtes. Lees voordat je je bestelling plaatst bij Plastimed eerst goed de productomschrijving, zodat je zeker weet dat je het gewenste formaat hebt. Doordat de naalden zeer scherp en dun zijn ervaart de patiënt geen pijn bij het inbrengen van de naalden. Plaats je bestelling in de webshop.

Filteren