Voor hulp en advies

0251 - 247233

Moxa

Moxa snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Wat is Moxa?

Wil jij een natuurlijke en effectieve manier van behandelen ontdekken? Maak kennis met moxa, een product dat veel gebruikt wordt in de traditionele Chinese geneeskunde. In deze tekst vertellen we jou alles over dit product en hoe je het kunt bestellen bij Plastimed.

Ontdek de werking van moxa en waarvoor het gebruikt wordt

Moxa is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt gebruikt voor verschillende behandelingen, zoals het bevorderen van de bloedcirculatie, het versterken van het immuunsysteem en het verlichten van pijnklachten. Dit wordt gedaan door middel van het verbranden van moxastaafjes op bepaalde punten op het lichaam.

Moxa is een populair product onder verschillende zorg professionals, zoals acupuncturisten en homeopaten. Maar ook bij medische verzorging wordt het steeds vaker ingezet, bijvoorbeeld bij dry needling en cupping. Het kan gebruikt worden voor verschillende klachten, zoals rugpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten.

Aanvullende informatie over moxa en gerelateerde producten

Naast moxa biedt Plastimed nog vele andere producten aan op het gebied van natuur en gezondheid. Zo kun je bij ons terecht voor diverse acupunctuurnaalden en cups voor cupping. Ook hebben we producten voor dry needling en homeopathie in ons assortiment. Bij Plastimed ben je dus aan het juiste adres voor al jouw producten op het gebied van alternatieve geneeswijzen.

Bestel nu makkelijk en snel bij Plastimed

Ben jij overtuigd van de voordelen van moxa en wil jij het graag bestellen bij Plastimed? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Je vindt hier niet alleen moxa, maar ook alle gerelateerde producten die je nodig hebt. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bestel daarom nu bij Plastimed en ontdek de voordelen van onze producten!

Filteren