Voor hulp en advies

0251 - 247233

Tympanometers

Tympanometers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Tympanometers bestellen bij Plastimed

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van tympanometers? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Tympanometers zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het onderzoeken van het gehoor. Ze worden gebruikt om de beweeglijkheid van het trommelvlies en de gehoorbeentjes in kaart te brengen. Zo kunnen gehoorproblemen opgespoord worden en kan er een passende behandeling worden ingezet.

Werking van tympanometers

Tympanometers maken gebruik van tympanometrie om de werking van het oor te onderzoeken. Hierbij wordt een kleine drukverandering in de gehoorgang aangebracht en wordt de reactie van het trommelvlies en de gehoorbeentjes gemeten. Het apparaat geeft een grafische weergave van de metingen, waardoor eventuele gehoorproblemen snel opgespoord kunnen worden. Tympanometers worden veel gebruikt door KNO-artsen, audiologen en audiciens.

Aanvullende informatie over tympanometers

Bij Plastimed hebben we een ruim assortiment aan medische apparatuur, waaronder ook tympanometers. We bieden verschillende modellen van gerenommeerde merken als Otowaves en Welch Allyn. Naast tympanometers hebben we ook diverse gerelateerde producten, zoals diagnostische instrumenten, otoscopen en audiometers. Bij Plastimed staan we voor kwaliteit en service. We bieden dan ook uitgebreide informatie en ondersteuning bij het kiezen van het juiste product voor jouw praktijk.

Tympanometers kopen bij Plastimed

Wil je graag een tympanometer bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Bij ons kun je gemakkelijk en snel online bestellen, zodat je het apparaat snel in huis hebt. We bieden een ruim assortiment en staan voor kwaliteit en service. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog je tympanometer bij Plastimed en profiteer van onze uitstekende service en snelle levering!

Filteren