Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Afzuiging » Vloerzuiger

Vloerzuiger

Vloerzuiger zijn medische stofzuigers die de werkplek schoon houden. Hygiënisch werken is van het grootste belang in de zorg. Dit doe je onder meer door afzuiging te gebruiken in de OK. Naast wonddrainage, slijmzuigers en rookafzuiging zijn er ook speciale vloerzuigers. Deze bestel je eenvoudig in de webshop van Plastimed.

Enig resultaat

Vloerzuiger in de operatiekamer

Vloerzuigers zorgen ervoor dat de vloer netjes blijft tijdens operaties. Zo worden besmettelijke afvalvloeistoffen opgezogen die ontstaan tijdens natte procedures in chirurgische omgevingen. Door een vloerzuiger te installeren, verminder je het risico op uitglijden in de operatiekamer. De vloerzuigers verplaatst zich gemakkelijk over de vloer van de operatiekamer en zuigt onbeperkte hoeveelheden vloeistof van de vloer. Door de stille werking zal dit apparaat de concentratie van de chirurg niet verstoren. De vloerzuigers in het assortiment van Plastimed zuigen van boven én onder, waardoor al het vloeibaar afval efficiënt van de operatiekamervloer wordt gezogen.

Vloerzuiger online kopen

Houd de vloer van de OK schoon voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Plastimed biedt producten voor afzuiging van de hoogste kwaliteit aan. Zo heb je onder meer de keuze uit vloerzuiger van het merk Colby. Plaats direct je bestelling en profiteer van snelle levering en veilig en achteraf betalen.

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1