Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Handreiniging » Handdesinfectie » Desinfecterende handgel

Desinfecterende handgel

Desinfecterende handgel is een vloeibaar desinfectiemiddel voor de handen. Deze handgel wordt gebruikt om de handen te reinigen en te desinfecteren om ziektekiemen zoals bacteriën, schimmels en virussen op je handen doden.

Desinfecterende handgel voor persoonlijke hygiëne

Persoonlijke hygiëne staat centraal binnen de zorg. Met desinfecterende hand gel elimineer je bacteriën, virussen en andere micro-organismen, zodat verspreiding van ziekteverwekkers wordt geminimaliseerd. Ziektekiemen worden voornamelijk via de handen overgebracht, waardoor handhygiëne essentieel is. Plastimed biedt diverse handdesinfectie middelen aan naast desinfecterende handgel, zoals handalcohol en desinfectiedoekjes om ziektes te voorkomen.

Desinfecterende hand gel om ziekteverspreiding tegen te gaan

Plastimed biedt voordelige desinfecterende hand gel van Dormo-gel aan met een antibacteriële werking. Zodra je de geavanceerde formule op je handen aanbrengt, droogt de emulsie binnen enkele seconden. Het hoge gehalte aan alcohol in de gel zorgt voor de doding van ziektekiemen. Daarnaast heeft de gel na het opdrogen een prettige citroenlucht. De fles van 500 milliliter is een voordelig alternatief voor Desdermen, Sterillium med of Medicanol, terwijl het net zo effectief werkt. Daarnaast beschikt deze handgel over een handige gratis pomp.

Toepassing van desinfecterende handgel

Of je nu onderweg naar je werk bent met het openbaar vervoer of thuis naar het toilet gaat: dagelijks kom je op talrijke plekken in contact met miljoenen bacteriën. Door je handen te reinigen ben je hier optimaal tegen beschermd. Doe dit bij voorkeur met vloeibare zeep, of als water niet voorhanden is, met desinfecterende handgel. Bestel eenvoudig desinfecterende hand gel bij Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
4
3
Merk
2
3
1
1
Steriel
7
Volume
1
1
3