Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Handreiniging » Handdesinfectie » Desinfectie doekjes

Filters

Uitvoering
1
1
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
1
1
1
8
1
1
1
Bevat latex
2
Draaddikte
1
Kleur
Merk
6
1
1
2
1
2
Naaldsoort
1
Oplosbaar
1
Steriel
2
11

Desinfectie doekjes

Desinfectie doekjes zijn vochtige doekjes die zijn geïmpregneerd met alcohol en kunnen eenmalig worden gebruikt voor het desinfecteren van oppervlaktes en materialen en verwijderen bacteriën, schimmels en gisten. Desinfectie doekjes kunnen worden gebruikt voor het hygiënisch desinfecteren van de huid en handen maar ook behandeltafels, OK-tafels en oppervlakken van medische apparaten.

Toont alle 16 resultaten

Desinfectie doeken voor optimale hygiëne

De hoogwaardige desinfectiedoekjes in het assortiment van Plastimed zijn geïmpregneerd met alcohol. Je gebruikt ze eenmalig voor het desinfecteren van verschillende oppervlaktes en materialen. Ideaal voor in de praktijk, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en thuis.

Ruim assortiment desinfecterende doekjes

Desinfectie doekjes zijn perfect om snel en hygiënisch verschillende oppervlakken te desinfecteren. De doekjes worden veel gebruikt in medische instellingen en ziekenhuizen. Desinfectiedoekjes zijn direct klaar voor gebruik en zorgen zo voor een snelle en hygiënische ontsmetting van medisch gebruikte oppervlakten, behandeltafels en medische apparatuur. Bij Plastimed heb je onder meer de keuze uit vochtige doekjes en alcoholhoudende doekjes, per stuk verpakt, in een pot of op een rol.

Vochtige doekjes voor hydiëne onderweg

Ontsmettingsdoekjes worden in de meeste gevallen gebruikt in praktijken en klinieken. Als huisarts is het handig om een doos met desinfectiedoekjes mee te nemen als je op huisbezoek gaat. Kies in dit geval voor desinfectie doekjes die individueel verpakt zijn, zodat je een paar stuks mee kunt nemen en de doekjes goed beschermd zijn tegen uitdrogen.  Koop direct hoogwaardige desinfectie doekjes bij Plastimed. Je hebt de keuze uit hoogwaardige merken, waaronder Azo Wipette, Alkotip en Sani-Cloth.

Filteren

Uitvoering
1
1
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
1
1
1
8
1
1
1
Bevat latex
2
Draaddikte
1
Kleur
Merk
6
1
1
2
1
2
Naaldsoort
1
Oplosbaar
1
Steriel
2
11