Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Instrumenten » Gynaecologie

Filters

Materiaal
24
Aantal stuks
27
2
6
1
1
Bevat latex
26
Merk
2
26
4
3
2
Steriel
3
34

Gynaecologie

Tot de gynaecologie instrumenten behoren onder meer specula, ringpessaria en uterusdilatatoren en -klemtangen. Veel gynaecologische instrumenten zijn leverbaar in verschillende formaten en varianten. Bekijk direct het uitgebreide aanbod van Plastimed en plaats jouw bestelling in de webshop.

Resultaat 1–18 van de 37 resultaten wordt getoond

Gynaecologie: specula voor eenmalig gebruik

Voor het uitvoeren van routineonderzoeken of voor operaties op het gebied van gynaecologie vind je in het assortiment van Plastimed de benodigde instrumenten. Kies bijvoorbeeld voor de gebruiksvriendelijke wegwerp-specula, die je na gebruik eenvoudig wegwerpt. Dit scheelt een hoop tijd en in veel gevallen is het ook een voordeligere optie dan als je iedere keer een gebruikt speculum moet reinigen. Dankzij een natuurlijke weergave van de weefselkleuren geeft het speculum een goed zicht op het onderzoeksgebied. Ook katheters en andere onmisbare gynaecologische instrumenten bestel je gemakkelijk bij Plastimed.

Gynaecologie instrumenten online kopen

Bij Plastimed bestel je eenvoudig en snel gynaecologische instrumenten en andere medische benodigdheden voor gebruik in de gynaecologie. Je profiteert van een scherp geprijsd aanbod van hoogwaardige en betrouwbare merken, waaronder Mediware, Celltip en Welch Allyn. Gebruik de zoekfilters om producten van jouw favoriete merk te bekijken.

Filteren

Materiaal
24
Aantal stuks
27
2
6
1
1
Bevat latex
26
Merk
2
26
4
3
2
Steriel
3
34