Voor hulp en advies

0251 - 247233

Nitra-Tex onderz.handschoen nitriel M Micro-Touch poedervrij

Extra informatie

Merk

Steriel

Nee

Materiaal

Nitril

Uitvoering

Poedervrij

Maat

M

Aantal stuks

100 stuks

Artikelnummer 700113

Bestel Nitra-Tex onderz.handschoen, nitriel, M Micro-Touch, poedervrij snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 8,75

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

Micro-Touch Nitra-Tex nitrile onderzoekshandschoenen:

Toepassingen:
– Alle toepassingen waarbij preventie van latexallergie voor medisch personeel en patienten belangrijk is (zoals oncologie of pediatrie)

– Onderzoeks- en laboratoriumprocedures met hoge eisen aan de beschermende barriere (reinigen en ontsmetten van instrumenten, labtests, voorbereiding van chemotherapie)

– Micro-Touch® Nitra-Tex® Allergiepreventie: De Micro-Touch® Nitra-Tex® is voor 100% uit nitril gemaakt en bevat geen latex of poeder, waardoor het risico op
Type I-allergieen aanzienlijk verkleint. De samenstelling zonder thiurams en de afwezigheid van chemicalien verminderen aanzienlijk het risico op Type IV-allergieen.Veiligheid en chemische weerstand:Nitrilhandschoenen zijn sterker dan vinylhandschoenen en de meeste latexhandschoenen.  De Micro-Touch® Nitra-Tex® beschikt over uitzonderlijk goede fysische eigenschappen en is bestand tegen een groot aantal chemicalien, inclusief cytostatica.Voor een gevoel van totaal comfort past het thermo-elastische materiaal zich aan de vorm van de hand aan.Bovendien is de Micro-Touch® Nitra-Tex® beschikbaar in vijf maten, zodat ze elke gebruiker perfect past. Chloreren van de binnencoating van de handschoen maakt ze gemakkelijker om aan te trekken en omdat ze poedervrij is, wordt de kans op schaafwondjes veel kleiner. Het microreliëf op de vingers garandeert een goede greep op de instrumenten. Door hun lichtblauwe kleur vallen de handschoenen meteen op.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nitra-Tex onderz.handschoen nitriel M Micro-Touch poedervrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Uitvoering
Aantal lagen
Aantal paar
Aantal rollen
Aantal stuks
Bevat latex
Draaddikte
Eenheden
Gauge
Inhoud
Kleur
Lengte (in meters)
Maat
Merk
Naaldlengte
Naaldsoort
Oplosbaar
Personage
Steriel
Volume