Voor hulp en advies

0251 - 247233

Onderzoeksbanken

Ben je op zoek naar hoogwaardige onderzoeksbanken voor in je praktijk? Dan zit je goed bij Plastimed. Je hebt de keuze uit diverse soorten onderzoeksbanken en massagetafels, geschikt voor onder meer huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken en massagesalons.

It seems we can't find what you're looking for.

Onderzoeksbanken in diverse uitvoeringen

Onderzoeksbanken zijn er in tal van uitvoeringen. Zo zijn er verschillende lengte- en breedtematen en heb je de keuze uit meerdere kleuren of materialen. Er zijn onderzoeksbanken die uit een deel bestaan, maar ook 2-, 3-, 4-, 5-, of 6-delige onderzoeksbanken behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor vind je altijd een onderzoeksbank die past bij jouw behoeften. Kies bijvoorbeeld voor een onderzoeksbank met been- en kniesteunen als je ook gynaecologisch onderzoek uit moet voeren of ga voor een onderzoeksbank met uitneembare gezichtsuitsparing. De onderzoeksbanken zijn verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Zo zorg je voor een ergonomische werkhouding en optimale ondersteuning en comfort voor de patiënt of cliënt. Sommige onderzoeksbanken worden inclusief papierrolhouder geleverd. Ook zijn er inklapbare exemplaren die je eenvoudig naar een andere ruimte verplaatst.

Onderzoeksbanken bestellen

Bij Plastimed bestel je de gewenste onderzoeksbanken eenvoudig online. Met een uitgebreid assortiment aan meubilair regel jij de praktijkinrichting gemakkelijk op één plek. Plaats je bestelling in de online shop.

Filteren