Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Praktijkinrichting » Dispenser » Verbanddispenser

Verbanddispenser

Met een verbanddispenser heb je al het benodigde verbandmateriaal altijd bij de hand. De stofdichte afdekking met plexiglaskleppen zorgt ervoor dat je in één oogopslag ziet welke verbandmiddelen er allemaal aanwezig zijn. Bekijk direct het uitgebreide assortiment verband- en pleisterdispensers van Plastimed.

Toont alle 2 resultaten

Verbandmiddelen netjes opruimen

Met een praktische kunststof verbanddispenser berg je jouw verbandmiddelen en eventueel injectiematerialen netjes op. De dispensers zijn over het algemeen voorzien van meerdere transparante kantelbare bakken. Dankzij de ophangogen aan de achterzijde hang je de verbanddispenser eenvoudig op een praktische plek in jouw praktijk op. Veel van de verbanddispensers zijn stapelbaar in combinatie met andere dispensers, waardoor je deze in combinatie met elkaar kunt gebruiken en dus zoveel spullen kwijt kunt als jij wilt. Kies voor een kleur die mooi past bij de inrichting van je praktijk of werkruimte.

Verbanddispenser kopen

Een verbanddispenser is ideaal voor het hygiënisch en overzichtelijk bewaren van verbandmateriaal. Zo bewaar je onder meer buisverband, gaasverband en kompressen in de dispenser met doorzichtige bakjes. Dankzij de logische indeling grijp je nooit meer mis. De stofdichte plexiglaskleppen zorgen ervoor dat de verbandmiddelen optimaal beschermd zijn tegen besmetting. Bestel direct een praktische verbanddispenser in de online shop van Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
2
Bevat latex
2
Merk
2
Steriel
2