Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Praktijkinrichting » Matrassen

Matrassen

De beste matrassen zorgen ervoor dat je comfortabel ligt en dat vervelende drukplekken en mogelijke pijnplekken worden voorkomen. Bij een drukplek gaat de huid kapot door te lang liggen of zitten en dit kan vervelende klachten tot gevolg hebben. Een aangenaam matras voor in de zorg en thuis koop je eenvoudig bij Plastimed.

It seems we can't find what you're looking for.

Een goede nachtrust met het juiste matras

De juiste matrassen zijn essentieel voor een goede nachtrust. Een hoogwaardig matras biedt optimale ondersteuning, heeft een goede ventilatie en beschikt over bepaalde hygiënische kenmerken. Zo is het bij incontinentie erg belangrijk om een matras te hebben met een bedbeschermer of zelfs een waterdicht matras. Om doorliggen te voorkomen is soms een speciaal matras nodig, terwijl in andere gevallen een oplegger al voldoende ondersteuning biedt. Bij Plastimed vind je ook matrassen om bij jou in de praktijk te gebruiken, bijvoorbeeld voor op de behandeltafel.

Matrassen voor de zorg

Plastimed heeft verschillende soorten matrassen in het assortiment, waaronder gelmatrassen voor in de zorg en thuis en vacuummatrassen. Dit matras wordt gebruikt voor veilig transport van patiënten, bijvoorbeeld bij een gebroken bekken of ander letsel. Bekijk op je gemak het aanbod en plaats je bestelling in de webshop.

Filteren