Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Praktijkinrichting » Meubilair

Meubilair

Elke praktijkruimte moet worden ingericht met meubilair dat aansluit op de specialisatie van de zorgprofessional. Of dat nou een privékliniek is, een wachtruimte in het ziekenhuis, of een operatiekamer is. Voor elke ruimte is praktische en onmisbare meubilair nodig om die de ruimte zo efficiënt mogelijk indelen. Bij Plastimed kun je terecht voor tabouret, bloedafnamestoelen, opstapjes, krukken, bedschermen en schop emmers. Bestel direct praktisch meubilair bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 57 resultaten wordt getoond

Meubilair bestellen bij Plastimed: comfortabel en praktisch

Op zoek naar comfortabel en praktisch medisch meubilair? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. Of je nu een arts, verpleegkundige of tandarts bent, wij hebben het meubilair dat past bij jouw praktijk of afdeling. Ons meubilair is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een efficiënte werkomgeving en optimale zorg voor patiënten.

Comfortabel en praktisch meubilair voor verschillende afdelingen

Ons meubilair wordt gebruikt door verschillende zorgprofessionals en afdelingen. Zo hebben wij diverse bloedafnamestoelen die ervoor zorgen dat patiënten zich op hun gemak voelen en veilig kunnen worden behandeld. Ook hebben wij opstapjes en trolleys om het werk van zorgprofessionals gemakkelijker te maken. Daarnaast hebben wij schopemmers en bedschermen die essentieel zijn in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Voor praktijken en tandartsen hebben wij speciale stoelen die zorgen voor een comfortabele en ergonomische werkhouding. Zo hebben wij voor elke afdeling en praktijk het juiste meubilair in huis.

Aanvullende informatie over ons medisch meubilair

Naast ons standaard assortiment bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen aan. Zo kunnen wij meubilair op maat maken en personaliseren, zodat het perfect past bij jouw praktijk of afdeling. Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan voor ons meubilair, zodat jouw meubilair altijd in topconditie is. Ons medisch meubilair is van hoge kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen en richtlijnen van de zorgsector.

Gerelateerde producten voor medisch meubilair

Naast ons medisch meubilair bieden wij ook praktijkinrichting aan. Hierbij kun je denken aan verlichting, instrumenten, en disposables. Zo kun je bij ons terecht voor een complete inrichting van jouw praktijk of afdeling. Daarnaast hebben wij ook diverse accessoires zoals monitorarmen en ladeblokken die zorgen voor een efficiënte werkomgeving.

Bestel eenvoudig meubilair en snel bij Plastimed

Ben je op zoek naar comfortabel en praktisch medisch meubilair? Bestel dan eenvoudig en snel bij Plastimed. Ons meubilair is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een efficiënte werkomgeving en optimale zorg voor patiënten. Onze website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Bij ons kun je rekenen op een uitstekende service en snelle levering. Bestel nu bij Plastimed en maak jouw praktijk of afdeling compleet.

Filteren

Materiaal
1
Aantal stuks
4
Merk
1
1
2
Steriel
4