Voor hulp en advies

0251 - 247233

Infuuspalen

Infuuspalen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Infuuspalen: de perfecte ondersteuning voor het toedienen van medicatie

Als zorgverlener weet je als geen ander dat het toedienen van medicatie een belangrijk onderdeel is van het zorgproces. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het van belang dat je beschikt over de juiste materialen. Infuuspalen zijn hierbij onmisbaar en vormen de perfecte ondersteuning bij het toedienen van medicatie. In deze tekst lees je meer over de werking en het gebruik van infuuspalen en hoe je deze kunt bestellen bij Plastimed.

De werking van infuuspalen en de afdelingen die er gebruik van maken

Infuuspalen zijn hulpmiddelen die gebruikt worden om medicatie via een infuus aan patiënten toe te dienen. Deze palen zijn in hoogte verstelbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om het infuus op de juiste hoogte te plaatsen, wat bijdraagt aan een comfortabele en efficiënte behandeling. Infuuspalen worden gebruikt in verschillende afdelingen binnen de zorg, zoals de afdelingen Spoedeisende Hulp, Intensive Care en Verpleegafdelingen. Deze palen zijn niet alleen handig voor het toedienen van medicatie, maar worden ook vaak gebruikt bij het toedienen van bloedproducten en vocht.

Infuuspalen en andere benodigdheden

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor infuuspalen, maar ook voor andere producten die handig zijn bij het toedienen van medicatie en het verzorgen van patiënten. Denk hierbij aan infuussystemen, infuusnaalden en infuusslangen. Daarnaast zijn er ook andere medische hulpmiddelen te vinden, zoals verbandmiddelen en EHBO-koffers. Al deze producten kun je gemakkelijk online bestellen bij Plastimed, waardoor je snel en eenvoudig over de benodigde materialen beschikt.

Bestel nu gemakkelijk infuuspalen bij Plastimed

Bij Plastimed ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van infuuspalen en andere medische hulpmiddelen. Het bestellen van infuuspalen kan gemakkelijk online via de webshop, waarna je deze snel en direct in huis hebt. Zo ben je verzekerd van de beste zorg voor jouw patiënten en kun je efficiënt te werk gaan. Twijfel dus niet langer en bestel nu gemakkelijk en snel bij Plastimed.