Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Gazen » Betadine gaasjes

Betadine gaasjes

Betadine gaasjes zijn wondgazen geïmpregneerd met Betadine zalf waardoor ze een desinfecterende en antibacteriële werking hebben. Het desinfecterende zalfgaas kan worden gebruikt voor het reinigen, behandelen of het voorkomen van infecties van oppervlakkige snij-, schaaf- en brandwonden. Bestel snel en gemakkelijk Betadine gaasjes bij Plastimed.

Enig resultaat

Wondgaas geïmpregneerd met Betadine

Betadine gaasjes zijn geïmpregneerd met Betadine zalf. Het wondgaas heeft hierdoor een desinfecterende en antibacteriële werking. Gebruik de Betadine gaasjes om oppervlakkige snij-, schaaf- en brandwonden te reinigen en te behandelen. Zo voorkom je infecties aan de wond.

Het gebruik van geïmpregneerde Betadine gazen

Betadine gazen worden veel gebruikt in medische instellingen, maar ook thuis in de EHBO-koffer zijn deze multifunctionele gaasjes onmisbaar. Met deze gaasjes desinfecteer je een wond snel en gemakkelijk. Spoel de wond wel altijd eerst goed uit met water en dep de wond droog met een steriel gaasje. Vervolgens breng je het Betadine gaasje aan. Op deze manier blijft het niet plakken aan het verband en is de desinfecterende werking het best. Dek het gaasje vervolgens af met een grote pleister of een verband.

Betadine gaasjes bestellen

Door een wond af te dekken met een gaasje en een verband, kan er geen vuil en bacteriën in de wond terechtkomen. Zo is de kans op infectie het kleinst. Bij Plastimed bestel je eenvoudig en snel alle soorten gazen zoals onderanderen vette gaasjes, verbanden, pleisters en nog veel meer. In de online shop vind je enkel producten van bekende en goede merken, waaronder 3M, BSN en Hartmann. Plaats snel je bestelling bij Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1