Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Gazen » Brandwonden gaas

Brandwonden gaas

Brandwonden gaas snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Enig resultaat

Brandwonden gaas voor snelle en effectieve wondverzorging

Ben je op zoek naar een effectief verbandmiddel voor brandwonden? Dan is brandwonden gaas een goede keuze. Dit type gaas is speciaal ontworpen om te gebruiken bij brandwonden en biedt snelle en effectieve wondverzorging.

Hoe werkt brandwonden gaas?

Brandwonden gaas is gemaakt van speciale materialen die de wond beschermen tegen infecties en zorgen voor een optimale genezing. Het gaas heeft een goede vochtopname en is niet-verklevend, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is zonder de wond te beschadigen.

Brandwonden gaas wordt veel gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen, zoals spoedeisende hulp, brandwondencentra en huisartsenpraktijken. Het is een belangrijk onderdeel van de wondverzorging bij brandwonden en wordt vaak toegepast bij zowel kleine als grote wonden.

Alles voor wondverzorging

Naast brandwonden gaas biedt Plastimed ook een breed scala aan andere producten op het gebied van wondverzorging en hygiëne. Denk hierbij aan verschillende soorten verbandmiddelen, gaasjes en desinfectiemiddelen.

Het is belangrijk om brandwonden gaas op een droge en koele plaats te bewaren en regelmatig de houdbaarheidsdatum te controleren. Mocht je vragen hebben over het gebruik van brandwonden gaas of andere producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Eenvoudig en snel brandwonden gaas bestellen bij Plastimed

Wil je direct brandwonden gaas bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Onze webshop is 24/7 geopend en je kunt gemakkelijk en snel online bestellen. Daarnaast bieden we een snelle levering en een uitstekende service, zodat je verzekerd bent van de beste wondverzorging voor brandwonden.

Filteren

Aantal stuks
1