Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Gazen » Deppers

Deppers

Deppers zijn kleine absorberende wattenstaafjes die gebruikt worden in verschillende situaties tijdens medische behandelingen. Bij Plastimed kun jij de beste deppers bestellen voor jouw praktijk.

Toont alle 17 resultaten

Voor welke doeleinden worden deppers gebruikt?

Deppers worden veel gebruikt tijdens medische ingrepen en procedures. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om wonden schoon te maken, overtollige vloeistof te absorberen en om medicatie aan te brengen. Door hun kleine formaat en absorberende eigenschappen zijn deppers een essentieel instrument voor verschillende medische afdelingen. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen, huisartsen, chirurgen, gynaecologen en kinderartsen.

Welke deppers kun je bij Plastimed bestellen?

Bij Plastimed kun je verschillende soorten deppers bestellen, waaronder celstofdeppers en wattendeppers. Celstofdeppers zijn gemaakt van non-woven materiaal en worden vaak gebruikt voor algemene toepassingen. Wattendeppers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn ideaal voor het reinigen van gevoelige huid en wondjes. Daarnaast kun je bij Plastimed ook terecht voor absorberende deppers die geschikt zijn voor het opnemen van grote hoeveelheden vocht.

Ruim assortiment verbandmiddelen en gazen

Naast deppers biedt Plastimed een breed scala aan andere medische verbruiksmaterialen aan, zoals verbandmiddelen en gazen. Ook kun je bij ons terecht voor andere producten die complementair zijn aan deppers, zoals speciale pincetten en wattenstaafjes. Bestel je bij ons, dan ben je verzekerd van producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bestel jouw deppers online bij Plastimed

Als zorgprofessional heb jij geen tijd te verliezen. Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online jouw deppers bestellen. We hebben een breed assortiment deppers op voorraad en leveren deze direct bij jou op de praktijk. Zo ben jij verzekerd van snelle levering en kun jij je focussen op het leveren van de beste zorg aan jouw patiënten. Bestel nu jouw deppers bij Plastimed.

Filteren

Kenmerken
7
Aantal stuks
1
1
1
1
3
10
Merk
17
Steriel
16
1