Voor hulp en advies

0251 - 247233

Oortampons

Oortampons snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Behandeling van oorproblemen met oortampons

Oorproblemen kunnen vervelend en pijnlijk zijn, en soms is medische hulp nodig. Oortampons zijn een veelgebruikt medisch hulpmiddel om verschillende oorproblemen te behandelen. In deze tekst lees je hoe je oortampons kunt bestellen bij Plastimed.

De werking van oortampons en voor wie ze geschikt zijn

Oortampons zijn kleine katoenen of sponsachtige bolletjes die in het oor worden geplaatst om het oor te beschermen, te reinigen of te genezen. Ze worden vaak gebruikt bij oorontstekingen, trommelvliesperforaties en na ooroperaties. Oortampons zijn geschikt voor verschillende zorgprofessionals, zoals KNO-artsen en audiologen, en worden ook veel gebruikt op afdelingen voor gehoor- en evenwichtsproblemen.

Oortampons en en andere verbandmiddelen

Bij het bestellen van oortampons is het belangrijk om te letten op de juiste maat en vorm voor het type oorprobleem. Daarnaast is het mogelijk om oortampons te combineren met andere medische hulpmiddelen, zoals verband of oogverband. Bij Plastimed vind je ook gerelateerde producten, zoals neustampons en verbandmiddelen, die handig kunnen zijn voor een complete medische uitrusting.

Oortampons bestellen bij Plastimed: snel en eenvoudig

Wil je oortampons bestellen? Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan oortampons van verschillende maten en materialen. Je kunt eenvoudig en snel online bestellen en profiteren van onze snelle levering. Of je nu een zorgprofessional bent of particulier, Plastimed is de juiste plek om medische hulpmiddelen te bestellen.