Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Papier » Facial tissues

Bestel nu jouw facial tissues bij Plastimed

Facial tissues zijn een veelgebruikt product voor het dagelijks leven. Of je nu verkouden bent of even snel iets wilt schoonmaken, een facial tissue biedt uitkomst. Bij Plastimed kun je nu jouw facial tissues bestellen.

Voor wie zijn facial tissues bedoeld en waarvoor worden ze gebruikt?

Facial tissues zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een zachte, absorberende tissue om de neus te snuiten of om het gezicht te reinigen. Niet alleen particulieren gebruiken dit product, maar ook verschillende zorg professionals en afdelingen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, tandartspraktijken, fysiotherapeuten, schoonheidssalons en meer.

Wat maakt facial tissues zo effectief?

Facial tissues zijn gemaakt van zacht en sterk materiaal dat vocht goed kan absorberen. Dit maakt het product ideaal voor het afvegen van tranen, snot of andere vloeistoffen. Daarnaast is de textuur van de tissue zacht en aangenaam voor de huid. De facial tissues zijn in verschillende maten en verpakkingen verkrijgbaar, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Aanvullende informatie over facial tissues en gerelateerde producten

Bij Plastimed bieden wij naast facial tissues ook andere producten op het gebied van medisch verbruiksmateriaal. Denk hierbij aan papierrollen, poetsrollen, toiletpapier en pH-papier. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen. Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid kunt bestellen.

Bestel jouw facial tissues bij Plastimed

Wil jij altijd voldoende facial tissues in huis hebben? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Plastimed. In onze webshop kun je eenvoudig en veilig jouw bestelling plaatsen en betalen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en efficiënt bij jou thuis wordt afgeleverd. Bij Plastimed ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit producten en uitstekende service.

Filteren

Aantal lagen
4
Aantal stuks
1
1
2
Kleur
Merk
3
1
Steriel
4