Voor hulp en advies

0251 - 247233

Schoonmaakdoekjes

Bij Plastimed kun je schoonmaakdoekjes bestellen voor het reinigen en desinfecteren van medische apparatuur en oppervlakken. Schoonmaakdoekjes snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Reinig en desinfecteer oppervlakken en medische apparatuur met schoonmaakdoekjes

Schoonmaakdoekjes zijn onmisbaar voor een hygiënische omgeving in de zorg. Ze worden gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van medische apparatuur, oppervlakken en handen. Het gebruik van schoonmaakdoekjes draagt bij aan het voorkomen van infecties en het verspreiden van ziektes. De schoonmaakdoekjes zijn geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, tandartspraktijken en andere zorginstellingen.

Verschillende zorgprofessionals en afdelingen maken gebruik van schoonmaakdoekjes

Schoonmaakdoekjes zijn geschikt voor verschillende zorgprofessionals en afdelingen in de zorg. Zo worden ze veel gebruikt door verpleegkundigen en artsen op de afdelingen intensive care, operatiekamers en spoedeisende hulp. Ook tandartsen en mondhygiënisten gebruiken schoonmaakdoekjes voor het reinigen van apparatuur en oppervlakken. Daarnaast worden schoonmaakdoekjes gebruikt door schoonmaakpersoneel in zorginstellingen.

Aanvullende informatie over schoonmaakdoekjes en gerelateerde producten

Naast schoonmaakdoekjes biedt Plastimed ook andere producten op het gebied van hygiëne en medisch verbruiksmateriaal aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor incontinentiemateriaal en urologische producten. Onze schoonmaakdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Bestel gemakkelijk en snel schoonmaakdoekjes online bij Plastimed

Wil je schoonmaakdoekjes bestellen? Bij Plastimed bestel je gemakkelijk en snel online. Je hoeft niet meer naar de winkel te gaan en kunt de schoonmaakdoekjes direct bij jouw zorginstelling laten bezorgen. Bestel je voor 15:00 uur? Dan worden de schoonmaakdoekjes dezelfde dag nog verzonden. Bij Plastimed ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service